AUTOMATITZACIÓ DE PERSIANES PROVINCIA TARRAGONA

Estalvi i comoditat amb automatització

Automatització de les persianes facilitant així la seva utilització per als usuaris a l'hora d'haver de pujar-les o baixar-les.

Motoritzar les persianes implica guanyar comoditat i confort. Només cal un comandament a distància per regular-les, circumstància que evita desplaçaments continus, pèrdua de temps etc. En certes ocasions, les persianes són pesades i difícils de manejar (malalties d'esquena, dones embarassades ...). Els automatismes són magnífiques solucions en aquestes situacions.

Les persianes automatitzades duren més i amb prou feines necessiten manteniment. Els habituals estirades que es produeixen en els mecanismes manuals no existeixen aquí, ja que els motors aconsegueixen elevar o baixar el sistema de manera uniforme i precisa.

Un dels beneficis més evidents d'aquest tipus de persianes és que eviten les fuites de calor a l'hivern i l'entrada de la mateixa durant l'estiu, amb el conseqüent estalvi energètic i una optimització energètica a tota la casa.

Responsive image

Ara temps i aprofita la llum natural

Responsive image

Automatitzem les teves persianes amb o sense haver de canviar-les

Les persianes es poden automatitzar sense canviar la persiana existent o es pot reemplaçar la persiana.

Es poden aplicar des de solucions molt senzilles com un recollidor automàtic de cinta fins a motors interns controlats amb sensors externs de llum solar i controls remots i wifi.
Sigui quin sigui el teu objectiu Persianes Marti t'ofereix solucions d'automatització òptimes.

Contacta ara mitjançant nostre formulari de contacte per a més informació.