Les millors ofertes en Persianes instal·lació i manteniment a Constantí Tarragona

Soms especialistes amb persianes enrotllables i persianes clàssiques per a habitatges, locals comercials i oficines. Tenim personal amb amplia experiència amb el muntatge i manteniment de persianes.
Les persianes enrotllables aporten seguretat, aïllament tèrmic, privacitat.
Amb persianes enrollables de qualitat pots estar més tranquil,  les teves finestres estan millor protegides i l'aïllament acústic et permet gaudir amb tranquilitat  de les teves activitats a casa.

Les persianes compactes són pensades per a instal·lació en finestres que no van ser preparades per a persiana (mai van tenir persiana) quan  no es vol fer obra per a modificar o treire  la finestra.
El calaix de la persiana s'instal·la a l'exterior davant de la finestra o sobre la façana.
L'avantatge de no alterar la finestra ni la paret d'obra és que no es crea un pont tèrmic i no es perd temperatura (o guanya a l'estiu) a través del calaix com pot passar amb les persianes antigues. Això significa un important estalvi energètico amb calefacció i aire acondicionat.

 

 

Instal·lem persianes mini, persianes pensades per instal·lar a l'exterior de la finestra a la façana de manera senzilla, sense obres, sense treure la finestra.

Les venecianes exteriors són sistemes de protecció de les finestres i permeten també regular la llum sense haver de treure del mitjà, regulant l'angle de les seves làmines.
Són un substitut ideal per a la façana i un element molt estètic i modern a la façana. N'hi ha de diversos tipus i poden ser fixes o en rails per lliscar, manuals o motoritzades.

Instal·lem venecianes interiors que permeten regular la quantitat de llum que entra a l'habitatge i també ofereix una protecció addicional per a la finestra i augmenta la privacitat.

Es tracta d'una cortina que s'enrotlla en un suport principal a la part superior de la finestra. A través d'aquests estores, un cop instal·lats i tancats, podràs visualitzar l'exterior sense ser vist des de fora. Aquesta cortina és la més tècnica de totes.
El teixit polyscreen actua com a aïllant tèrmic i pot seleccionar ignífug a més de ser molt fàcil de netejar.

Són una excel·lent opció per a oficines, consultes mèdiques i bufets on solen haver grans finestrals. En aquest sentit els estors enrotllables poden automatitzar per a més comoditat.

 

Automatitzar les persianes de la llar presenta moltes  aventatges: comoditat, comfort, estalvi energètic, durabilitat, manteniment minim. El grau d'automatizació depen de les seves preferèncias i pot ser des d'una simple motorizació de la persiana fins motorizació i enllaçat amb sensors de sol o amb el WiFi per al control mitjançant assistents virtuals com ara Alexa etc.

Oferim  serveis de reparació i manteniment de persianes. El desperfecte d'una persiana pot derivar de diversos elements, per identificar-los un dels nostres tècnics pot desplaçar-se per inspeccionar l'estat de les seves persianes i oferir-li un pressupost per a l'arranjament de persianes.

Averias comunes:

  • correas desgastadas
  • correas enredadas
  • laminas rotas
  • laminas deformadas
  • fallo en los pasa-cintas
  • motor quemado
  • boquillas de testeros desgastadas

Persianes econòmiques de qualitat a Constantí i rodalies

Persianes Martí - Som especialistes en persianes amb àmplia experiència en la instal·lació, manteniment i reparació de persianes per a interior i exterior, estores, venecianes Oferim als nostres clients un tracte obert i totalment personalitzat. Els assessorem considerant el que més s'adapti a les seves necessitats, tenint sempre en compte els seus gustos o preferències.

Realitzem la fabricació, instal·lació, automatització i reparació de tot tipus de persianes, contacta amb nosaltres per més informació! També instal·lem i reparem: mosquiteres, estors, tendals i reformes de bany i reformes d'habitatges en general.

Som professionals seriosos, compromesos i ràpids en el nostre treball, i oferim productes i serveis de màxima qualitat a preus competitius.

Som la teva millor opció si necessites una persiana. Preparem la seva persiana a l'instant.

Contacta amb nosaltres i t'informarem sense cap compromís.

Responsive image

Consulti els nostres serveis de persianes i venecianes

Persianes compactes

Més informació

Mosquiteres

Més informació